El Grich arriba a Arenys de Mar per intentar espatllar el Nadal.
El Grinch visita Arenys de Mar

 

 

The Grinch, també coneguda com a Dr. Seuss’ How the Grinch Stole Christmas / El Grinx Està Robant el Nadal. És una pel·lícula estatunidenca infantil.  comèdia i nadalenca estrenada el 2000. Està basada en el llibre homònim escrit pel Dr. Seuss i produïda per Imagine Entertainment i Universal Pictures. El film va dirigir-lo Ron Howard i està protagonitzat per Jim Carrey, Jeffrey Tambor, Christine Baranski, Bill Irwin, Molly Shannon i Taylor Momsen.

La producció va romandre quatre setmanes com a número u als Estats Units. The Grinch és la segona pel·lícula estacional que més ingressos ha aconseguit (sent la primera Sol a casa 2: Perdut a Nova York), recaptant un total de 345.141.403 $ a tot el món. Va guanyar l’Oscar al millor maquillatge i va estar també nominada a la millor direcció artística i al millor vestuari.

El Grinch arriba aquest Nadal a Arenys de Mar el cap de setmana . Vine a gaudir del mini-musical que hem preparat a l’escola per als més petits i, perquè no, també per adults. Gaudeix de les nostres coreografies i dóna la benvinguda al Nadal.

 

Video actuació a Arenys de Mar

 

Actuacions:

Dia  2 de Desembre a la zona alta de la Riera 12h

Dia 9 de Desembre Plaça de l’Esglèsia 13h (Marató TV3)