Pennywise (IT) visita Sant Iscle de Vallalta
Pennywise (IT) visita Sant Iscle de Vallalta

(IT) HALLOWEEN 19

A poc a poc va arribant el vespre al poble de Sant Iscle de Vallalta. El vent bufa lleument movent les fulles dels arbres del frondós bosc. Cada vegada està més fosc, i en la llunyania, s’escolta un riure malèfic, un riure ,que a poc a poc, s’escolta cada vegada mes i mes a prop.

Ningú sap d’on prové, és la primera vegada que, els habitants del petit poble, es troben en una situació semblant. Tots es miren sense saber que fer, mirant en totes direccions, inquiets, estupefactes, amb els ulls oberts com plats, com esperant alguna cosa que no saben el que és. El riure cada vegada està més a prop, ja gairebé es troba a només 50 metres. Tot d’una, apareix del no-res, un globus de color vermell. Es dirigeix cap a ells lentament, com si tingués vida pròpia. Desconeixen d’on ve aquest globus, si se li ha escapat a un nen a les rodalies, però no és així.

Tot d’una, a la llunyania apareix la silueta del que sembla ser un pallasso. El riure ja està a sobre d’ells, un riure que a l’escoltar-ho t’entra pel cos produïnt calfreds. El pallasso no para de riure acostant a poc a poc cap a la multitud. S’atura a escassos 10 metres i comença a sonar una música. Ningú sap d’on prové. El que passa a continuació ningú ho sap. Mai havia passat una cosa així al poble. El que sí és segur, que aquesta història tindrà el seu desenllaç en la nit de Halloween al centre del poble.

Vine a estar present en el final d’aquesta història terrorífica el dia 31 d’octubre a les 19: 30h, a la plaça de les Basses, a Sant Iscle de Vallalta. No t’ho pots perdre. T’esperem.