URBAN DANCE

Si estàs buscant una activitat extraescolar, Urban , es una classe divertida en què els nens i nenes puguin fer exercici i al temps passar un temps genial, no deixeu de conèixer les nostres classes  d´Urban, destinada a nens i nenes.

En les nostres classes es realitza una activitat física molt activa per a nens entre 8 i 12 anys, el principal objectiu és treballar capacitats psicomotrius com la coordinació i l’equilibri.

Es comença per tant, de forma molt dinàmica i divertida, en les fundacions o bases de l’Urban mitjançant coreografies i improvisació. A més, es reforça el treball en equip i la socialització.

URBAN KIDS

Les classes d’Urban porten als nens i nenes a comprendre el ritme i l’estil tan peculiar de manera divertida a causa de la gran expressivitat que requereix el que fa de practicar exercici un joc constant que a ells i ells els encanta.

Els beneficis del ball, la dansa i la música estan sobradamente provats, i és una tranquilitat per als pares, saber que estan realitzant una activitat física, que alhora fa créixer el gust per un art, l’art que és en si mateix la expressió de la música en forma de ball.

Dóna gust veure com progressen ràpidament i agafen en seguida el ritme del ball i de la classe, sent una companya o company més des de l’inici. La música i el ball sempre uneixen, si s’enfocan des del prisma d’expressió d’un art i  no d’una competició.

Horaris:

  • KIDS : Dimecres / Divendres :  17:30h a 18:30h.
  • JOVES : Dimecres / Divendres : 18:45h a 19:45h.

 

 

VIDEOS ACTUACIONS D’ URBAN :

FESTIVAL PRO CANCER ARENYS DE MAR (URBAN KIDS) 14/09/2019

 

Video d’un dia a la platja. Que bé que s’ho passan.

URBAN SUMMER

 

HALLOWEEN 19 – IT (PENNYWISE) VISITA SANT ISCLE DE VALLALTA  (1ª PART)

HALLOWEEN 19 – IT (PENNYWISE) VISITA SANT ISCLE DE VALLALTA  (3ª PART)

 

HALLOWEEN 19 – IT (PENNYWISE) VISITA SANT ISCLE DE VALLALTA  (4ª PART)